Skip to content
handshake
Thread_

VÅR TJÄNSTER

Om du är en återförsäljare och behöver en professionell Skräddare så kan ett samarbete med SHABANY ge ett stort värde till ditt företag. Som professionell Skräddare på emporia har jag många års erfarenhet av att anpassa och reparera avancerade märken och att dela med mig av min kunskap och erfarenhet så att du kan stärka din service till kunderna.
Vi erbjuder då en extra snabb service för er där vi jobbar med samma nogrannhet som om det vore vår egen kund.
Idag jobbar vi med flera stora aktörer på deras lokala arena som t.ex. många av klädesbutikerna på Emporia.

Business_suit

FÖRETAG/ KONTO AVTAL

Med ett SHABANY-bolagsavtal kan du ge din verksamhet den yttersta touchen genom att dina anställda får skräddarsydda kostymer som ligger helt i linje med ledningens vision om verksamheten.
Varje kostym är skräddarsydd för respektive anställds behov så komforten är optimal oavsett arbetsposition. 
Skulle du delta i en mässa eller ha många möten med dina intressenter kan ett konsekvent utseende med företagslogotypen på dräkten bidra till att betona din professionalism. 
Samtidigt belönar du dina anställdas lojalitet, eftersom bolagsavtalet ger dem en VIP-status och därmed garanterar dem betydligt bättre priser när de själva sen handlar hos oss..

Designer

DESIGNERS

Samspelet mellan design och funktionalitet är helt avgörande för varje designers framgång.
Är du en blivande eller erfaren designer i färd med att skapa din kollektion?

Då kan vi erbjuda dig att få jobba med en erfaren skräddare som kan säkra att dina idéer blir förverkligade och säljbara.

Shabany (professionell skräddare på emporia) finns där för att rådgiva och stödja dig genom hela processen med frågor kring materialval, modeldesign och tillverkning.

hämtning och leverans

Vi erbjuder gratis hämtning och leverans till alla kontor och butiker som ligger i Hyllieområdet. Om din butik eller verksamhet är belägen i Hyllie så innebär det att vår service redan täcker din plats. Allt du behöver göra att skapa ett konto i vårt  online systym och därefter kan du börja orderlägga.

Om du inte befinner dig i Hyllieområdet och behöver få våra tjänster vänligen kontakta oss nu  ring/email  så hittar vi en skräddarsydd lösning för dig.

Dina åsikter är viktiga för oss! Oavsett om du har en enkel fråga eller  förbättringsförslag så är din input värdefull för oss! Tveka inte att höra av er! Ringa eller Mejla oss direkt.