Skip to content

Välkommen!
Här har du möjlighet att boka tid för

skräddarsydda skjortor!

SKRÄDDARSYDD SKJORTA

 
Designa din unika skräddarsydda skjorta hos oss.
Har du alltid drömt om en skräddarsydd skjorta som exakt matchar din kropp & önskemål? Våra skräddarsydda skjortor uppfyller alla dina önskemål och personliga preferenser. Oavsett om du behöver dem till arbete, fest eller andra typer av sammanhang..
skräddarsydd skjorta
skräddarsydd skjorta

TYGET

 
Välj från vårt breda urval med skjorttyg på plats i vår butik.
Vi erbjuder högkvalitativa tyger från några av Europas finaste tillverkare inklusive Mileta, Albini & Monti. Oavsett om du är ute efter 100% bomull, linne eller fantastiska blandningar av dessa. I detta ingår exklusiva säsongsval för Höst/Vinter och Vår/Sommar.
Vi har något för alla smaker.

ALTERNATIV & VISUALISERING

 
Att skräddarsy sin skjorta innebär en mängd av alternativ & möjligheter. SHABANY erbjuder möjligheten att göra skjortan ännu mer unik och personlig. Förutom valet av passform, krage & ärmlängd är det också möjligt att arbeta med olika tyger som kontraster. Till och med färgen på knapparna och knapptråden kan väljas. Det är också möjligt att lägga till ett monogram. 
 
skräddarsydd skjorta
skräddarsydd skjorta

Produktion & leveranstid

När vi tillsammans har valt en design & tagit samtliga mått är det dags för oss att producera din nya skjorta. Din skjorta blir handgjord av en specialiserad skräddare vars slutresultat kommer bli den där perfekta & lyxiga skjortan du har drömt om.
Efter 4-6 ( 1-2 express ) veckor så är din skjorta klar för upphämtning.

SKJORTPAKETET

 
Vi kör just nu ett specialerbjudande på våra populära skräddarsydda skjortor där du får 5 skräddarsydda skjortor av hög kvalitet dvs en för samtliga av dina fem arbetsdagar. Som om inte det vore nog så bjuder vi dessutom på en avslappnad skräddarsydd skjorta för helgen som du kan använda när du njuter av din fritid med familjen eller vänner!
 
FRÅN 7.995,- (ORD. PRIS 9.594)
skräddarsydd kampanjer kostym och skjorta

Dina åsikter är viktiga för oss! Oavsett om du har en enkel fråga eller  förbättringsförslag så är din input värdefull för oss! Tveka inte att höra av er! Ringa eller Mejla oss direkt.