Skip to content

SKRÄDDARSYDDA JEANS

Jeans är för dem allra flesta ett basplagg i garderoben och ett av dem mest populära plaggen på jorden. Men har du någonsin fått uppleva hur ett par skräddarsydda känns? Om inte är det dags!
Jeans Fabric

TYG & TVÄTT

När vi skapar dina skräddarsydda jeans så använder vi uteslutande tyger från europas ledande väverier. Jeans är gjort av ett material som heter denim.
De denimtyger vi använder är gjorda i 100% ekologiskt bomull. Färgen på ett denimtyg kallas “tvätt”. Vi har ett antal olika tvättar från ljusblå till svart som du kan välja.

JEANS

Design & Detaljer

Ett par skräddarsydda jeans ska självklart vara unika och designade utifrån vad du tycker om, därför erbjuder vi mängder av detaljval och designalternativ. Du kan till exempel välja kontrasttråd, knappar, midjeband och blixtlås. Vi vill göra allt för att förverkliga din vision.

Jeans-M

Måttagning & Passform

Hur vill du att dina jeans ska sitta? Höga i midjan, breda vid låren? Vi har en variation av passformer och alternativ så att du blir bekväm i dina jeans. I samband med att du väljer vilken passform du vill ha tar vi dina mått och anpassar dina preferenser därefter. Vi sparar självfallet dina mått och preferenser så att det går smidigt och enkelt nästa gång.

Dina åsikter är viktiga för oss! Oavsett om du har en enkel fråga eller  förbättringsförslag så är din input värdefull för oss! Tveka inte att höra av er! Ringa eller Mejla oss direkt.