skräddarsydda kostymer

Vi på SHABANY skrädderi på Emporia i Malmö skräddarsyr & levererar allt för både herr & dam & för alla möjliga tillfällen.

formall  luxury  Business  smart  flexo

skräddarsydda kostymer

Vi skräddarsyr kostymer för alla olika tillfällen. Våra kunder är kvalitetsmedvetna män och kvinnor som använder kostym för business, fest, formella evenemang eller en mysig kväll i stan med familj & vänner.

ALTERNATIV
# Du väljer önskad skärning för ditt plagg och om det ska vara Slim, Regular eller Comfort fit.
# Man får också välja hur många knappar kavajen ska knäppas med och ifall den ska ha dubbel- eller enkel knäppning.
# Vi tittar och väljer bredd och utseende på kavajslaget
# Det är möjligt att sätta din personliga prägel på plaggets detaljer. Till exempel knappar, hur knapphålen ska se ut, kontrasterande sömmar, fickmodeller och mycket mer.
# Du får också ditt namn eller önskad text broderat i plagget.

TYGET
För skräddarsydda plagg har vi ett urval av flera hundra olika tyger man kan välja på. I detta ingår exklusiva säsongsval för Höst/Vinter & Vår/Sommar. Våra valmöjligheter sträcker sig från bomull, ull, linne, kashmir och fantastiska blandningar av dessa.
Tygerna vi använder kommer bara från de bästa tygleverantörerna som:
HOLLAND AND SHERRY, DORMEUIL, DRAGO, REDA, LORO PIANA, VITALE BARBERIS & andra.

För dig som inte har tid eller möjlighet till att skräddarsy sin kostym så erbjuder vi ett brett utbud av exklusiva färdiga klädesplagg i vår butik.

FLEXO

 

Dina åsikter är viktiga för oss! Oavsett om du har en enkel fråga eller  förbättringsförslag så är din input värdefull för oss! Tveka inte att höra av er! Ringa eller Mejla oss direkt.