Skip to content
Skräddarsydda kavajer
Skogsgrön sommarkavaj, tygkompositionen linne, ull, siden av Loro Piana. 9 cm bred notch lapel, halvfodrad, 2 knappar.

Våra Kavajer

Hos oss får du alltid en kavaj som passar dig perfekt utifrån preferens och utseende. En skräddarsydd kavaj som kompletterar och komplimerar!

  • Vi hjälper dig att välja önskad passform för din kavaj, det kan vara Slim, Regular eller Comfort fit.
  • Du väljer bredd och utseende på dina kavajslag.
  • Det är möjligt att sätta din personliga prägel på din kavajs detaljer. Val av knappar, knapphål, kontrasterande sömmar, fickmodeller och mycket mer.
  • Pricken över i:et är att du får möjlighet till monogram och annan önskad text på valbar plats i kavajen..
Skräddarsydda kavajer
Rutig ljusblå sommarkavaj i 100% ull. 9 cm bred notch lapel, halvfodrad, 2 knappar.
Skräddarsydda kavajer

SKRÄDDARSYDDA KAVAJER

Blazer eller uddakavaj är ett av de mest versitila plaggen i din garderob. Tillskillnad från kostymen så har du här möjlighet att uttrycka din personlighet till fullo. Kavajen kan variera utifrån säsong som med en filtig och mysig tweedkavaj på vinter och en sval och färgglad linnekavaj på sommaren.
Kavajen kan också vara väldigt proper, likt en dubbelknäppt klubb-blazer med guldknappar och å andra sidan avslappnad likt en cool randig seersucker kavaj med utanpåliggande fickor.
Klippt och skuret för alla dina tillfällen, låt kavajen bli en förlängning av dig, låt kavajen vara den självklara kompisen för alla jeans och chinos du äger samt det perfekta komplementet för alla dina snygga skjortor! 

Skräddarsydda kavajer
Grå randig sommarkavaj i 100% ull. 9 cm bred peak lapel, halvfodrad, 2 knappar.
Skräddarsydda kavajer
Skräddarsydda kavajer
Skräddarsydda kavajer

Dina åsikter är viktiga för oss! Oavsett om du har en enkel fråga eller  förbättringsförslag så är din input värdefull för oss! Tveka inte att höra av er! Ringa eller Mejla oss direkt.